ZVEME VÁS: Akce pro veřejnost 2017

Poslední aktualizace: 1. června 2017. Přehled průběžně aktualizujeme a doplňujeme o další akce!

Vážení přátelé a příznivci školy, na přání mnohých uvádíme přehled akcí v tomto školním roce, kterých se různým způsobem může zúčastnit veřejnost – děti a mladí lidé, bývalí studenti nebo i dospělí.

Těšíme se na vaši účast a setkávání v letošním školním roce. Přírodní škola

 

ČERVEN

Jedno z posledních uvedení divadlení hry Terezínské zvony | čtvrtek 22. června, 18:00

Divadelní hra vypráví o životě chlapců z terezínského domova Nešarim v době druhé světové války. Příběh o tom, jak se kamarádství a odvaha utkaly s temným osudem. Děj vycházející z dobových reálií i příběhů popsaných v terezínských časopisech doplňuje několik zhudebněných básní napsaných dětmi v ghettu. Představení vzniklo v rámci uměleckých projektů Přírodní školy na jaře 2016 a během několika dalších repríz se dočkala nadšených ohlasů. Hrají a zpívají studenti Ný.

Event on Facebook

Představení se uskuteční v rámci kulturního pragramu
Památníku Ticha na nádraží Praha-Bubny

Více o divadelní hře.

 

Prezentace výsledků Expedice Tepelsko 2017 | čtvrtek 29. června, 17:00 

Zveme všechny rodiče, přátele, příznivce i bývalé studenty na veřejné prezentace studentských výzkumů v krajině "Expedice Tepelsko 2017". Studenti představí výsledky svých výzkumů, na kterých pracují ve věkově smíšených skupinách v průběhu června.

Letošní klíčová témata: Hrad a záměk Bečov, Krajinná archeologie, Kostely v okolí Kláštra Teplá, Geodetická zaměřování, Program pro školy v prostorách Klášter Teplá a Hroznatovy akademie, Odpady v přírodě v okolí Teplé, Biologický průzkum rybníků, Minerální prameny

Event on Facebook

 

Další akce připravujeme až v následujícm školním roce...