Právě vyšlo 9. číslo časopisu Přírodní školy | 11/2021

Časopis vydává studentská redakce několikrát ročně. K dostání je ve fyzické formě ve škole a na akcích školy. Přináší aktuální dění, tvorbu studentů, rozhovory a vlastní témata...

Ke stažení v PDF časopis najdete zde.

Milí čtenáři,

první měsíce školy jsou za námi a my tam stále můžeme chodit! Můžeme si povídat, společně svačit, vzájemně se na sebe smát a vidět si do tváří. Můžeme být spolu! Oproti minulému roku je to nezvyk. Škola se vrátila zpátky do kolejí, které se nám loni vytrácely před očima.

Máme za sebou první společné akce, krásné fotky z Úvoďáku si můžete prohlédnout už na následujících stranách. Čekají Vás reportáže z událostí, které pro nás přímo v terénu zpracovali externí spolupracovníci. Jistě se také začtete do dvou rozhovorů, s Prokopem Císlerem, kterému gratuluji ke zvolení do pozice předsedy Studentské rady a horolezcem Márou Holečkem o krušných chvílích na vrcholu himalájské osmitisícovky.

Právě čtete první řádky čísla, které pro Vás vytvořila nově obměněná redakce a změn bude ještě více. Čas nezastavíme, a proto jsme jako letošní maturanti předali časopis do rukou nové šéfredaktorky, Žofky Ekrtové, která od teď bude vést početný tým nových redaktorů ze všech tříd školy. Tímto bych, u příležitosti mého posledního čísla, chtěl moc poděkovat Julče Kadlecové, se kterou jsme časopis několik let vedli a všem, kteří se na jeho tvorbě podíleli. Celé nové redakci přeji mnoho dopsaných článků a vydaných čísel. Těším se na ně!

Symbolickou tečkou naší dosavadní práce je ocenění v celorepublikové soutěži Školní časopis roku, kde jsme se umístili na druhém místě! Vážíme si toho a věříme, že kvalita už jen poroste. :)

Přeji Vám pevné zdraví a ničím nerušené podzimní dny.

za celou redakci Adam Lustig

 

 

Starší čísla