Zpětná vazba pro I. pololetí 2018/2019

Zpětné vazby pro 1. pololetí šk. roku 2018/19

Zpětná vazba v pololetí je důležitá jak pro Studentskou radu, tak pro učitele. Můžeme díky tomu změnit formu některých hodin, případně ji zachovat takovou, jak nám vyhovuje nebo změnit prostředí školy k lepšímu a přidat do něj to, co nám schází. 

Vyplnění formuláře není nijak zdlouhavé, zabere Ti to přibližně 10 min. tvého času. Formulář je anonymní, ale je pro jeho vyplnění je potřeba přihlásit se tvým školním mailem v podobě prijimeni.jmeno@zak.prirodniskola.cz. Tvé odpovědi nebudou nikde zveřejněny a nikdo kromě Studentské rady a učitelů s nimi nebude pracovat. 

Odpovědi na otázky v sumarizované a vyhodnocené podobě s případnými stanovisky od učitelů a Studentské rady budou po jarních prázdninách představeny na některém ranním společňáku nebo během fóra vč. nastínění další práce se zpětnými vazbami. 

Na vyplnění zpětné vazby budeš mít možnost od čtvrtka 7. 2. 2019 do půlnoci 15. 2. 2019. Poté budou zpracovány odpovědi a formulář již nebude možné vyplnit. Pro vyplnění formuláře bude možnost i v rámci vyučování,  a to právě ve čtvrtek 7. 2. 2019 během fóra. 

Za Tvoje odpovědi předem děkujeme!

Studentská rada