Přípravný týden Expedice 30. května - 3. června 2016

Od pondělí 30.5. bude probíhat přípravný týden Expedice. Školní aktivity budou podle následujícího schématu:

   1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
pondělí Aj/M M/Aj příprava na expedici - odpolední vyučování odpadá
OV F
lambda F M
kappa M Čj
úterý plavání příprava na expedici -  
lambda
kappa
středa M Aj/Aj příprava na expedici -  
Aj/Aj M
lambda ČJ M
kappa M Čj
čtvrtek F D příprava na expedici - odpolední vyučování odpadá
M Čj
lambda Čj Aj/Aj
kappa M M
pátek Čj/M M/Čj příprava na expedici -  
M M
lambda M M
kappa Aj/Aj Čj

 

Pondělí: ranní "společňák" klasicky v 7:50, následují dvě vyučovací hodiny podle mimořádného rozvrhu. V 10h se definitivně rozdělí expediční skupiny a začnou připravovat expdiční práci. Konec v 13:40, oběd normálně ve škole.

ODPOLEDNÍ VYUČOVÁNÍ ODPADÁ, ale děti mohou i odpoledne dobrovolně pokračovat v přípravě Expedice ve škole.

Úterý: ZAČÍNÁME PLAVÁNÍM, klasicky sraz buď v 7:25 na Nádraží Holešovice (prima a zájemci) nebo 7:45 před bazénem. Po plavání bude ve škole pokračovat příprava expedice. Konec taktéž v 13:40. Oběd ve škole.

Středa: ranní "společňák" v 7:50, následují dvě vyučovací hodony podle mimořádného rozvrhu. Příprava Expedice do 13:40. Oběd ve škole.

Čtvrtek: ranní "společňák" klasicky v 7:50, následují dvě vyučovací hodony podle mimořádného rozvrhu. Příprava Expedice do 13:40. Oběd ve škole.

ODPOLEDNÍ VYUČOVÁNÍ ODPADÁ, ale děti mohou i odpoledne dobrovolně pokračovat v přípravě Expedice ve škole.

PRIMA, učitelé Majda, Vítek a František + další pomocníci z vyšších tříd jsou celý čtvrteční den v Jičíně - představení Terezínské zvony + otevírání výstavy o Vedem.

Pátek: ranní "společňák" v 7:50, následují dvě vyučovací hodony podle mimořádného rozvrhu. Příprava Expedice do 13:40 (vč. balení věcí ad.). Oběd ve škole.

Odjezd na Expedici v pondělí 6. června, návrat v pátek 17. června v podvečerních hodinách. Mailem by vám měly přijít podrobné informace k zbytku června a celému létu. Pokud nepřišly, napište prosím na sekretariat@prirodniskola.cz nebo tichy@prirodniskola.cz .

Studenti, kteří v předepsaném termínu nesplnili podmínky pro ukončení ročníku a účasti na Expedici budou mít v přípravném týdnu i během celého června zvláštní režim. Během příštího týdne se ve škole budou připravovat na DSK pod vedením vyučujících. Podrobné informace zašleme mailem.

Děkujeme za podporu a přejeme hezké dny.

František Tichý